07
juli
2020

PCIM Europe digital days | virtueel

07-07-2020 09:00 - 08-07-2020 17:00

De eerste PCIM Europe digitale dagen

Het evenement is bedoeld om alle deelnemers van het internationale evenement voor vermogenselektronica dit jaar te laten profiteren van kennisoverdracht, training en uitwisseling.

14
juli
2020

Hannover Messe Digital Days

14-07-2020 10:00 - 15-07-2020 17:00

Ondanks de huidige wereldwijde situatie gaat de industriële transformatie onverminderd door. De Hannover Messe Digital Days staan in het teken van megathema’s als digitalisering, individualisering, klimaatbescherming en demografische verandering.

Het nieuwe tweedaagse digitale evenement geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen op het gebied van industrie, energie en logistiek en biedt oriëntatie voor de tijd tijdens en na de crisis.

14
juli
2020

- WEBINAIR - Cisco Email Security for O365

14-07-2020 13:30

Cisco Email Security for O365

Steeds meer bedrijven en organisaties stappen over op Microsoft O365 voor hun email hosting. Dit brengt veel voordelen met zich mee vanuit een gebruiksvriendelijkheid, maar gaat niet zonder security risico’s. 

28
juli
2020

SMT connect | virtueel

28-07-2020 10:00 - 29-07-2020 16:00

SMTconnect goes digital

With the new communication platform Talque, we offer you comprehensive networking options for a cross-sectoral exchange of knowledge.

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.