Eleinectric & Hybrid Mar

De internationale beurs voor elektrische en hybride oplaad- en voortstuwingstechnologieën en -onderdelen voor de maritieme industrie.

De Electric & Hybrid Marine World Expo is een evenement met standhouders en bezoekers uit de hele wereld en het is de enige beurs en conferentie waar nieuwe efficiënte technologieën en onderdelen worden getoond aan een publiek van scheepseigenaren en -exploitanten, botenbouwers, ontwerpers en fabrikanten van voortstuwingssystemen, exploitanten/bevelhebbers van militaire vloten en uiteraard havenexploitanten. U krijgt uitsluitend pure oplaadtechnologieën, elektrische voortstuwingssystemen, hybride systemen en uiteraard de onderdelen daarvoor te zien. De enige bezoekers die hiervoor worden uitgenodigd zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de inkoop en specificatie van oplaadinfrastructuren voor de maritieme industrie en scheepsmotoren en -onderdelen. Elke stand is dus relevant voor elke bezoeker en al deze bezoekers zijn op zoek naar schonere, efficiëntere elektrische en hybride systemen voor de maritieme industrie.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 22-06-2021
Einddatum 24-06-2021
Categorie(ën) Vakbeurs

Agenda

Dinsdag 22 juni: 10:30 – 18:00 uur

Woensdag 23 juni: 10:30 – 19:00 uur

Donderdag 24 juni: 10:00 – 16:00 uur

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.