Industrie & maintenance | Namen

Process Control, Automation & Maintenance Exhibition

Industry & Maintenance is een nieuw evenement voor alle Franstalige professionele spelers in totaaloplossingen voor de proces- en onderhoudsindustrie!

Een drukke agenda is wat je mag verwachten van editie 2021. Een kans om elkaar te ontmoeten en te ervaren.

Om contacten te leggen en uw kennis bij te werken. Spraakmakende exposanten, geavanceerde expertise en de laatste ontwikkelingen in de sector, alles onder één dak.

Ter gelegenheid van het nieuwe Industry & Maintenance-dagevenement op Namur Expo combineren we daarmee het aanbod van 3 beurzen die gedurende een tijdje op Antwerp Expo worden georganiseerd: "Pumps & Valves", "M + R" en " Onderhoud ".
De sector vraagt ​​al lang om een ​​industriële bijeenkomst voor de Franstalige markt te organiseren. De tijd is gekomen. We brengen ook snelle veranderingen, onder meer, in de digitalisering in het hart van de Franstalige gemeenschap.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 27-05-2021
Einddatum 27-05-2021
Locatie Namur expo
Categorie(ën) Vakbeurs

Agenda

Openingstijd:

27/05/2021: 09:30 - 17:00 uur

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Beurslocatie

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.