EMPower Europe | München

The international exhibition for energy management and integrated energy solutions

EM-Power Europe is de eerste beurs in Duitsland die professionele energieklanten in de schijnwerpers zet - met hun vraag naar efficiënte energietechnologieën, intelligente controlesystemen en energiebesparing - en de sleutelconcepten die de energietransitie in de industrie en de bouwsector ondersteunen. EM-Power Europe is een uniek ontmoetingspunt voor acquisitie, uitwisseling en informatie over het onderwerp slimme energieopwekking en consumptie achter de meter. De tentoonstelling presenteert hernieuwbare en efficiënte energietechnologieën, slimme energiebeheersystemen en -diensten, evenals bedieningsmodellen, die cruciaal zijn voor professionele prosumenten.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 09-06-2021
Einddatum 11-06-2021
Organisatie Solar promotion | FWTM
E-mail info@intersolar.de
Extra info Intersolar Europe will take place from June 09-11,2021
Locatie Messe München
Categorie(ën) Vakbeurs

Agenda

Openingstijden:

9:00am-6:00pm | Wednesday
9:00am-6:00pm | Thursday
9:00am-5:00pm | Friday

Beurslocatie

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.