Glastec 2021

Ontdek de wereld van glas! internationale vakbeurs voor glasproductie, -verwerking en -producten

Glasstec is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de glasindustrie met 1.276 exposanten uit 50 landen. Of het nu gaat om glasproductie, verwerkingstechnologieën, nieuwe glasproducten of innovatieve ambachtelijke verwerking. Het spectrum is uniek. Ook in 2021 wachten u hier baanbrekende innovaties, producten en ontwikkelingen. Een deel ervan zijn!

Exposanten presenteren hun producthighlights en innovaties in de beursruimte. Vakbezoekers en exposanten kunnen direct contacten leggen en verbindingen leggen in het Netwerkplein. Deelname is kosteloos na inschrijving. Maak er deel van uit!

Ga naar de website van Glasstec Virtual

Evenement Eigenschappen

Startdatum 15-06-2021
Einddatum 18-06-2021
Website https://www.glasstec-online.com
Organisatie Messe Düsseldorf GmbH
Extra info default
Locatie Messe Düsseldorf
Categorie(ën) Vakbeurs
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Beurslocatie

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.