International Rental Exhibition | Maastricht

De zakelijke ontmoetingsplaats voor de wereldwijde verhuursector en kopers van compacte bouwmachines.

De enige internationale tentoonstelling die de verhuursector bedient
Een zeer gericht publiek van uw collega's uit de branche
Een kosteneffectieve en tijdbesparende manier om producten, diensten en informatie voor uw bedrijf te vinden
Directe toegang tot de leveranciers van de toonaangevende technologie
Blijf op de hoogte van nieuwe markttechnologie, state-of-the-art producten, innovaties en ontwikkelingen in de verhuurmarkt
Een uitstekende manier om internationale bedrijven kennis te laten maken met nieuwe regionale partners, importeurs, agenten en distributeurs
Combineer uw bezoek met APEX, de tentoonstelling over toegangsapparatuur die naast IRE wordt gehouden.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 15-06-2021
Einddatum 17-06-2021
Website https://ireshow.com/index.html
Locatie MECC Maastricht
Categorie(ën) Vakbeurs
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Beurslocatie

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.