IT-SA

It-sa - The IT Security Expo and Congress

t-sa is Europa's grootste expo voor IT-beveiliging en een van de belangrijkste platforms voor oplossingen op het gebied van cloudbeheer, mobiele en cyberveiligheid en data- en netwerkbeveiliging ter wereld.

IT-sa is het ontmoetingspunt voor C-Level-experts, IT-beveiligingsfunctionarissen uit de industrie, diensten en administratie, evenals ontwikkelaars en leveranciers van producten en diensten met betrekking tot IT-beveiliging en cyberbeveiliging.


Naast het bijbehorende congresprogramma "Congress @ it-sa", boden de open forums voor technologie en management en het Forum International ook de beste kansen voor een intensieve, sectoroverschrijdende dialoog in 2019. In tal van lezingen gaven experts informatie over actuele vragen, strategieën en technische oplossingen voor meer IT-beveiliging.

WEBSITE ->>

Evenement Eigenschappen

Startdatum 12-10-2021
Einddatum 14-10-2021
Website https://www.it-sa.de/en
Locatie Nürnberg Messe
Categorie(ën) Vakbeurs, Congres

Agenda

Openingstijden:

Beurslocatie

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.