Komende evenementen

Vakbeurs en lezingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Startdatum 20-09-2021
Einddatum 21-09-2021
Registratie Startdatum 13-05-2020
Organisatie Expoproof
Locatie Jaarbeurs Utrecht
Categorie(ën) Vakbeurs

Samen op weg naar een slimme overheid

++ Verplaatst naar 6 oktober 2021 ++

Startdatum 06-10-2021
Einddatum 06-10-2021
Extra info default
Locatie Jaarbeurs Utrecht
Categorie(ën) Congres

++ GEANNULEERD - Nieuwe datum 6 en 7 oktober 2021 ++

Dé vakbeurs voor de vloeibare industrie

Pumps & Valves brengt Nederlandse experts voor pompen en afsluiters samen in Rotterdam. Op de beurs komt aanbod tegemoet aan de vraag en is daarom een ​​uitgelezen kans om zakelijke contacten te leggen en nieuwe klanten of leveranciers te vinden. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zich volledig te informeren over de laatste ontwikkelingen, trends, diensten en producten uit de verschillende gebieden.

Startdatum 06-10-2021
Einddatum 07-10-2021
Website https://www.pumpsvalves.nl
Locatie Rotterdam Ahoy
Categorie(ën) Vakbeurs

Industrial Heat & Power 

Industrial heath & power biedt de ideale mogelijkheid voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

WEBSITE ->>

Startdatum 12-10-2021
Einddatum 14-10-2021
Locatie Brabanthallen
Categorie(ën) Vakbeurs

Prefab 2021

Vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren.

Startdatum 12-10-2021
Einddatum 14-10-2021
Website https://www.prefabbeurs.nl/nl/
Locatie Brabanthallen
Categorie(ën) Vakbeurs

Ecomobiel

Leidend platform voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement.

Startdatum 12-10-2021
Einddatum 14-10-2021
Website www.ecomobiel.nl/
Locatie Brabanthallen
Categorie(ën) Vakbeurs

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de Top 15 industriële vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende periode plaats vinden. Op deze wijze kunt u snel scannen of er voor u interessante events tussen zitten.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op vakbeurzenplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken.

Vakbeurzenkalender richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het bezoeken van industriële vakbeurzen e.d.

De agenda beschikt over een zoeksysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.